В новините
 
10.03.2008 06:35   Новината е видяна 4373 пъти
Някой в Община Бургас припатка!

В стремежа си да избие комплекси някой някъде в Общината информира, че : "В този сайт вече ще се публикува менюто на всички детски градини в Бургас " - визирайки сайта на Обшина Бургас: http://www.obstina-bourgas.org/.
Има няколко приказки / басни/ вицове ... за жабата и коня, За сляпото и оня, който сти на небесата и ни гледа, за гаргата, която летяла във въздуха със самолет ...

Ето и цялата advanced новина:
Менюто за всички детски градини в Бургас ще се публикува редовно в официалния сайт на Общината. Разкладката за месец март може да бъде видяна и в момента – до нея се стига през “Образование, култура” в хоризонталното меню на сайта и “Детски градини” в подменюто.
Инициативата е осъществена по нареждане на кмета Димитър Николов, след като административни служители от системата на детските заведения в Бургас отправиха към него запитване относно възможността менюто да се публикува периодично. Досега на тях им се е налагало да пътуват и да го получават на ръка. Оттук нататък лесен достъп до тази информация ще имат и всички бургаски родители.

Снимка: sxc.hu




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |