В новините
 
10.03.2008 15:51   Новината е видяна 4370 пъти
Всяка нова жилищна сграда в Бургас трябва да има маркировка на фасадата си
Общинската администрация в Бургас ще следи строго всяка нова жилищна сграда в града с получен акт 16, задължително да има нанесена и съответната маркировка върху фасадата си – цифрова и с името на съответната улица, където е нужно. Кметът Димитър Николов нареди на всички териториални директори в двуседмичен срок да проверят дали новите кооперации са обозначени с табели или надписи, а тези, които нямат необходимите означения, ще бъдат задължени да ги поставят. Разбра се, че в отделни случаи, например след саниране, номерацията на някои жилищни сгради бива скрита или заличена. След подобна намеса маркировката задължително трябва да се възстанови.
      * Нови табели с имената на с. Черно море и с. Рудник ще бъдат поставени при входовете на двете селища, тъй като старите са повредени. В съставните селища на Бургас Изворище, Миролюбово и Брястовец пък кметските кабинети ще бъдат оборудвани с нови компютри. С такива ще бъдат снабдени и отделните кабинети по териториалните дирекции, където досега е нямало модерна техника, а има нужда от нея.
      * В новия бюджет на община Бургас има заделени средства за строителни материали, които ще бъдат предоставяни на инициативни граждани, желаещи със собствени сили да ремонтират например тротоара пред своя дом. За усвояването на тези средства решаваща ще бъде активността на кметовете на съставни селища. Градоначалникът на Българово поиска и скоро ще получи от Общината боя, а самият той се ангажира да осигури хора, които да боядисат електрическите стълбове в двора на местното училище.




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |