В новините
 
11.03.2008 07:29   Новината е видяна 3991 пъти
Днес в Бургас - две събития и малко политически театър

Тази вечер в 17:30 часа в Градска художествена Галерия “Петко Задгорски” ще бъде представен моноспектакълът на Николай Атанасов “Да си спомним за Висоцки“ .

Във фоайето на Свободния от 18.00 часа един от бургаските Ротари клубове,  Ротари клуб - Бургас Пиргос,  и Общински детски комплекс ще обявят резултатите от традиционния конкурс за детска рисунка "Аз, моят град и морето". След това ще бъде открита изложба на най-добрите рисунки, а малките майстори ще получат грамоти и награди. Децата са разпределени в три възрастови групи.

От Общината не щат да ни пращат инфо за това кой, къде и какво ще прави, но все пак разбираме, че хората се щурат насам-натам. Така например, разбираме от Фокус, че от 9:00 часа в Заседателната зала на община Бургас зам-кметът Ивелина Василева и представители на програма ПРООН за България ще запознаят с всички интересни подробности по бургаската кампания за кандидатстване към Демонстрационен проект за обновяване на жилищни сгради. Втората част от пресконференцията ще бъде посветена на предвидените множество мероприятия за мащабно пролетно почистване на община Бургас.

Ако искате да кажете, че не знаете какво е ПРООН - не се притеснявайте - и ние не знаем, но още по-важно е, че кака Ива и тя не знае.

Малко по-късно - около 11:00 часа на същото място ще има моноспектакъл на Самия Него. В Заседателната зала кметът Димитър Николов ще представи отчет за първите 100 управленски дни на новата общинска администрация в Бургас. На нашия въпрос защо точно 100, от кметската администрация ни отговориха, че те харесват десетичната бройна система, защото степените на 10-ката имат само 1 и 0. При това само една 1 и много Нули. Това е починът, по който ББ (double B) ръководи Държавата и води за носа Дръжките.

Дано никой да не чете тези простотии :)).

Ако все пак сте стигнали дотук ето и нещо много полезно и приятно:
ВАЛДИ ТОТЕВ свири от вчера до събота в Пиано бар 5-то Авеню. Идете и се порадвайте.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |