В новините
 
15.03.2008 12:19   Новината е видяна 5870 пъти
Врачки “видели” Стоянов в Украйна

Пълноправен управител на “Гранити” от вчера е съдружникът на изчезналия безследно бизнесмен – пловдивчанинът Ангел Христев. Девети ден от изчезналия шеф на бургаската фирма за строителни материали Стоян Стоянов няма никаква следа


Трезво мислещ човек съм, матералист, инженер по образование и никога не съм вярвал на гледачки. От няколко дни обаче и аз, и адвокатите на фирмата, близки и приятели на Стоян Стоянов отчаяно се мъчим да открием каквато и да е информация за него и обикаляме по контактьорки. Готови сме да се хванем и за сламката, каза за “Черноморски фар” вчера съдружникът на безследно изчезналия бизнесмен – пловдивчанинът Ангел Христев.
Всички врачки, до които той и приятелите му се добрали, били категорични – Стоянов бил жив. Според едни той бил скрит на юг от Бургас, други пък го “видели” в Украйна.
В пристъп на безсилие съм, към този вид “информация” е прибегнала и самата полиция, коментира отлично информиран източник. Разследването е ударило на камък, екипът, командирован от ГДБОП в града, също не разполага до този момент с някаква надеждна следа.
Двете симкарти на мобилните телефони на Стоянов, изчезнали заедно с него на 6 март вечерта, последно са засечени в страната. Най-вероятно обаче те вече са изхвърлени.
Девети ден за шефа на фирмата за строителни материали “Гранити” Стоян Стоянов не се знае нищо. До този момент няма отправено искане за откуп, не е открито и тяло. Всъщност, все още не може да се говори официално за отвличане или убийство.
Стоянов изчезна при мистериозни обстоятелства през нощта на 6 март. Последният му разговор

Details:
http://factor-bs.com/news-2650.html





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |