В новините
 
15.03.2008 11:45   Новината е видяна 5676 пъти
Рекламните клипове за 250 хиляди евро, предоставени от ДАТ, целят да привлекат китайците по родните курорти
В 20-секунден клип с кадри от препълнени казина и плажове по родното Черноморие, се излъчват в ефира на CNN. Видеото, в което страната ни се представя като хазартен рай, са изпратени на телевизията от  Държавната агенция по туризъм, управлявана от Анелия Крушкова, като част от кампанията, рекламираща бранша ни навън.
Клиповете ще се въртят по световния канал в продължение на два месеца. В кампанията, която има за цел "да рекламира българския туристически продукт", има два 20-секундни клипа и един 40-секунден. За това начинание са отделени близо половин милион лева. Преди два дни същата рекламна кампания стартира и по друг голям телевизионен канал - Euronews, съобщиха от ДАТ.
Концепцията да се представим в световен ефир като най-доброто място за комарджийските удоволствия в региона е породена от големия интерес на китайците към страната ни. През това лято се очаква голям брой групи с туристи от поднебесната империя да се изсипят у нас, след като България бе официално оторизирана за туристически маршрут от китайското правителство.

Details:
http://factor-bs.com/news-2655.html




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |