В новините
 
21.03.2008 22:27   Новината е видяна 4818 пъти
Словесен екшън и очаквани обрати в съдебната зала по делото на Митьо Очите

"Искам да те..." каза Димитър Желязков на свидетелката  Женя Димитрова малко преди започването на делото.

От 9:30 днес се проведе делото по обвинение  за хулиганска проява на наркобоса (на 1 ноември 2006 година в боулинг залата в Несебър той  нападна и удари сестрата на общинския съветник Ташев), което завърши с оправдателна присъда. От 13:30 часа започна делото за лъжесвидетелстване по което обвиняеми бяха Очите, Бано Динев, Диньо Динев, Лъчезар Димитров,  и Янко Гюров-Поморийския. С изключение на Бано Динев, който не се яви в залата, останалите получиха едногодишна условна присъда, тъй като са прикрили истината в процеса по убийството на Венелин Мостров през 2000 година в Сарафово. По това дело 20 годишна присъда излежава Румен Димитров по прякор Психото и Стоян Димитров-Толупа, който ще лежи доживот, без право на замяна. Новото по случая е, че прокуратурата се опитва да докаже, че физическият извършител на убийството е Янко Гюров. Напрежението в залата не попречи на Очите да отправи сексуални закани към една от свидетелките по делото - приятелката на убития наркопласьор Геоги Сивков, която не посмя да се обърне към съда.

Хепи енд за Митьо и групата му, някой друг лев за съдиите по делата, а за обикновените хора, противно на максимата "Хляб и зрелища", остана само зрелището, тъй като някои даже и за хляб нямат. А правдата къде е?




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |