В новините
 
26.03.2008 16:38   Новината е видяна 5486 пъти
Танцово студио ДЮН отбелязва втория си рожден ден с шоу спектакъл

Танцово студио ДЮН навършва 2 години и кани вички свои привърженици и ценители на танцовото изкуство на Шоу спектакъл „Две години живот с настроение”, който ще се състои на 27 Март /четвъртък/ от 19.00 ч. в залата на НХК.

В спектакъла ще вземат участие над 70 любители на танца от различни възрасти и с различни професии, както и преподавателите на студиото. Те ще се представят с изпълнения в многообразните стилове, преподавани в студио ДЮН: Салса, Ориенталски, Индийски, Африкански и Гръцки танци, Mtv Денс, Аржентинско танго, Народни танци, Съвременен танц, Денс Фит и др.
Гост на шоуто ще бъде бургаският перкусионист Асен Хайдутов, който ще съпровожда изпълнението на групата по Африкански танци.

Студио ДЮН е създадено от бургаската Танцова компания ДЮН/Сдружение Танц БГ с цел да бъде действащо артистично пространство за любители и професионалисти в танцовото изкуство. Студиото предлага многообразие от танцови занимания, както и няколко специални часове като Йога и гимнастика за бременни. Дейността на студиото включва и редовни семинари за млади професионалисти в областта на Съвременния танц. Гост – преподаватели в международни проекти на Студио ДЮН са били: Янел Плюме /Франция/, Юрий Коняр /Словения/, Фиона Милуард /Великобритания/, Изабел Чад /Германия/ и др. Гост – преподаватели и добри приятели на студиото са и майсторите на Аржентинско танго Иво и Надя от Танцов клуб „Тангерин” – София.

Танцово студио Дюн се намира на ул. „Цар Асен”, 7 /срещу кино Тракия/, етаж 4.

 

За повече инфо:
Петя Стойкова
0898/912545
dance_bg@abv.bg





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |