В новините
 
02.04.2008 06:08   Новината е видяна 5362 пъти
Над 80 са съставените актове за незаконни обекти по Черноморието

Над 80 са съставените актове за неугледни незаконни обекти по Черноморието. Това каза министърът на регионалното развитие и благоустройството Асен Гагаузов в Бургас. Повече информация относно състоянието на обектите по Черноморието Гагаузов обеща да даде днес, след като  бъде изнесен докладът в Поморие от проверката на Националната дирекция по строителен контрол.

 

Гагаузов обясни, че по оперативна програма "Регионално развитие" стартира приоритетът "градско възстановяване", както и "рехабилитация на образователна инфраструктура".

Става въпрос за сгради със социално значение, културно, детски градини и училища. Предстои стартирането и на приоритет по заведенията от сферата на здравеопазването.

Гагаузов каза още, че се надява до два месеца всички приоритети по програма "Регионално развитие" да бъдат стартирани.

От журналисти в Бургас той бе попитан какво мисли по въпроса с това, че името му се спряга за един от четирите министри, които ще бъдат уволнени.

Гагаузов потвърди, че знае за тази информация, излязла в сайт. Той добави, че носи оставката си в джоба от първия ден откакто е станал министър, но това дали ще остане или не на този пост ще го прецени министър-председателят./actualno.com





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |