В новините
 
06.04.2008 15:53   Новината е видяна 3909 пъти
Криминална хроника, Бургас 06.Априла.2008

На 05.03.т.г. около 12.00 ч. във Второ РПУ Бургас е получено съобщение за възникнало сбиване в кафе «Розмари», разположено в к-с «Братя Миладинови». Установено е, че в кафето след скандал са се сбили фенове на футболни клубове «Черноморец» и «Берое» - Стара Загора. При сбиването е пострадал : 21 годишния И.Д. от Стара Загора, който с контузна рана на главата, е прегледан от екип на Центъра за спешна медицинска помощ и освободен. Констатирано е, че в инцидента са участвали още : 24 год. М.Т., 26 год. Е.И. и 21 год. М.И., и тримата от Стара Загора. По техни данни  скандала е предизвикан от фен на «Черноморец» с прякор «Джимито». Работата по установяване на другите участници в сбиването продължава от служители на Второ РПУ Бургас.
На 04.04.т.г. около 23.00 ч. в с. Бата при извършена проверка на л.а. «ВАЗ 2101», с бургаска регистрация, шофиран от 27 год. Н.С. от с. Бата, е установено че същия е употребил алкохол с коцентрация в кръвта - 2.39 промила. Водачът е отказал кръвна проба и по случая е образувано досъдебно производство в РПУ Поморие.
           На 05.04.т.г. служители от РПУ Средец са задържали в момент на предаване в пункт за черни и цветни метали в Средец, 25 год. А.П. от с. Дебелт, за когото е установено, че е извършител на кражба на два чугунени капака от шахти, собственост на «Промет-стил» АД - с. Дебелт. Вещите-обект на кражбата са иззети и върнати на собственика. Работата по случая продължава.

На 06.04.т.г. около 02.45 ч. в Първо РПУ Бургас е получено съобщение за горящ лек автомобил «Фиат мареа», с бургаска регистрация, паркиран на ул. «Ивайло» №6. Установено е, че автомобилът – собственост на 30 годишен бургазлия, е запален умишлено. Причините за инцидента, както и стойността на нанесените щети са в процес на изясняване от служители на Първо РПУ Бургас.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |