В новините
 
06.04.2008 16:54   Новината е видяна 5510 пъти
Бургаска фирма за проектира и изгражда озвучителни системи на най-известните клубове в Бургас, Пловдив и София

Про АУДИО (www.proaudio-bg.eu), бургаската фирма която наскоро откри офис и магазин в София, проектира и изгради озвучителната система на най-новия денс клуб в град Пловдив. "RemiX" е името на най-новия денс клуб в град Пловдив. Потопени в стилна и леко ретро обстановка можем да се насладим на перфектня саунд , възпроизведен от шестнадесетте озвучителни тела PSR на FBT (http://www.proaudio-bg.eu/products.php?subcatid=15).

Умопомрачително високи звукови нива с кристално ясен звук, изразителни високи честоти и смазващ бас . Но този рядко срещан по клубовете у нас звук дължим не само на озвучителните тела , а и на съществено важната част от една такава РА система - цифровия звуков процесор. То е сърцето на една такава система, и най-вече от него и неговите настройки зависи крайния резултат. В Клуб "RemiX"е използван модел SP26 на бранда Qube ,който е една блестяща савместна продукция на FBT Italy и Renkus-Heinz ® USA. 

Проаудио предлага:
озвучителни системи и акустично проектиране, доставка и монтаж на оповестителни системи и конферентни системи. Озвучаване на мероприятия,отдаване на озвучителна техника под наем. Проектиране и инсталация  на ефектно осветление.
Фирмата е партньор  и изключителен представител за България на реномирани и утвърдени  марки в сферата на озвучаването.
"ПроАудио" Еоод предлага озвучителни системи за барове и дискотеки, конферентни зали, църкви, училища, търговски обекти, ресторанти и хотели. Kомплексен саунддизайн, фоново озвучаване и Hi-fi решения .





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |