В новините
 
15.04.2008 06:01   Новината е видяна 4426 пъти
криминална хроника и катастрофи на 12-13 Април 2008

Две телета са откраднати тази нощ в местността «Палеокастро» в Поморие. Телетата тежат  150-200 кг. Едно агне около 30-40 кг. също е окраднато, но за него няма шансове.

На 12.04.т.г. около 18.05 ч. по пътя Бургас – София, в пътната отсечка между Айтос и Карнобат са катстрофирали тежкотоварен автомобил «МАН», с русенска регистрация, с прикачено полуремарке, управляван от 32 годишния А.Ю. от с. Помен, общ. Две могили, обл. Русе и лек автомобил «Ауди А-4», с шуменска регистрация. Шест души са настанени в МБАЛ Бургас, с опасност за живота. Причини за катастрофата са движение с несъобразена скорост от страна на водача л.а. «Ауди», движещ се в посока Айтос - Карнобат, в следствие на което застига движещия се в същата лента и посока т.а. «МАН» и се блъска в задната му част.


На 12.04.т.г. около 17.30 ч. на пътя Бургас – Слънчев бряг в близост до Поморие възниква пътен инцидент между : л.а. «Тойота корола версо», със софийска регистрация, управляван от 72 годишния Д.В. от Средец и л.а. «Фолксваген голф», с монтанска регистрация, управляван от 44 год. П.П. от Несебър. От инцидента е пострадал водача на л.а. «Фолксваген», който със счупен ляв крак, без опасност за живота, е настанен за лечение в бургаската болница. Причини за ПТП : движение с несъобразена скорост от страна на водача на л.а. «Тойота», движещ се в посока Бургас, който изгубва контрол над автомобила и навлиза в платното за насрещно движение, където удря насрещно движещия се в посока Поморие л.а. «Фолксваген голф».

На 13.04.т.г. около 08.35 ч. на ул. Струга в Бургас на около 50 м. преди кръстовището с ул. «Стефан Стамболов» пред МБАЛ Бургас възниква пътен инцидент между : л.а. «Фиат крома», с бургаска регистрация, управляван от 19 годишния неправоспособен водач Д.П. от Велинград, живущ в Бургас и л.а. «Опел», с бургаска регистрация, управляван от 41 год. Г.Г. от Бургас. От инцидента са настъпили само материални щети. Причини за ПТП : движение с несъобразена скорост и след употреба на алкохол от страна на водача на л.а. «Фиат» / при измерване с дрегер на неправоспособния Д.П., същия е отчел 1.30 промила алкохол/, който губи управление над автомобила, навлиза в лентата за насрещно движение и допуска катастрофа с правомерно движещия се л.а. «Опел».

На 12.04.т.г. около 23.30 ч. в Четвърто РПУ Бургас е получено съобщение за горящ лек автомобил «Фолксваген пасат», с бургаска регистрация, собственост на 51 годиешен бургазлия, паркиран пред бл. 456 в к-с «Меден Рудник». Пожарът е потушен от един противопожарен автомобил с петима огнеборци. Автомобилът е с напълно изгоряла предница до седалките. Причините за инцидента, както и стойността на нанесените щети са в процес на установяване от служители на Четвърто РПУ Бургас





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |