В новините
 
15.04.2008 06:57   Новината е видяна 10458 пъти
Валентин Янчев е новият общински
Валентин Янчев е новият общински координатор на  ПП НДСВ в Бургас. Той бе избран на събрание на местната структура  с пълно единодушие. Събранието реши   още общинският координатор да има четирима заместника. Валентин Янчев е един от учредителите на партията в Бургас, собственик и управител на фирма за търговия с мебели. За зам.-общински координатори бяха избрани д-р Петър Петров, Ненчо Драгнев, Симеон Недялков и Костадин Доброволов. Петър Петров е лекар, специалист по вътрешни болести, работи в МБАЛ - Бургас, активен сърфист. Ненчо Драгнев е юрист, член на Бургаска адвокатска колегия. Симеон Недялков е главен кредитен инспектор в сдружение за кредитиране на земеделски производители. Костадин Доброволов е икономист по образование, в момента пенсионер. За организационен секретар на структурата в Бургас бе избрана Кристина Стоянова.
Като редови членове на бургаската структура в събранието участваха секретарят на НДСВ Илчо Дуганов и областният координатор Златко Златанов. Гости на събранието бяха Владимир Каролев - член на Политическия съвет на НДСВ, Георги Евгениев - регионален координатор на НДСВ и зам.-областните управители на Бургас Стефан Кенов и Румяна Денева. За първи път членовете на НДСВ решават не само кой да оглави местната организация, но и могат да изберат по своя преценка повече от един зам.-общински координатор, както и секретар. “Избираемостта на общинските ръководства дава реалната власт на членовете на НДСВ да сменят местните си лидери, ако те работят фиктивно”, каза областният координатор Златко Златанов. На събранието бяха приети и нови 34 членове на НДСВ. Те ще получат членските  си карти на следващото събрание.

http://www.kompasbg.com




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |