В новините
 
23.04.2008 11:19   Новината е видяна 4829 пъти
ФЛОРА 2008, Бургас

На 23-ти април 2008 година се открива 25-то юбилейно издание на Националната изложба за цветя с международно участие „Флора Бургас” 2008 г. Тя ще се проведе от 23-ти април до 1-ви май в Морската градина на град Бургас. Изложбата се провежда под патронажа на Община Бургас. Мотото на юбилейното издание ще бъде „Природа – Човек – Хармония”.

Изложение ще включва многообразие от различни видове цветя и цветни аранжировки, саксийни култури, декоративни растения и посадъчен материал. Ще бъдат изложени още: полезни препарати, лека градинска техника, архитектурни и художествени изделия, както и други елементи и експонати, които имат отношение към тематиката на изложбата. Проблемите и въпросите, свързани с отглеждането на различните цветни култури, аранжирането и подредбата на паркове, ще бъдат обсъдени на специален форум в заседателната зала на Община Бургас. На същата среща ще бъдат връчени и присъдените от журито награди.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |