В новините
 
28.04.2008 15:33   Новината е видяна 4503 пъти
Криминална хроника 27.април.2008

На 25.04.т.г. в местността  «Джевезията» в землището на с. Писменово, служители от РПУ Приморско са намерили и иззели незаконно ловно оръжие - пушка едноцевка, 12-ти калибър и три боеприпаси за нея. Отработвайки местопроизшествието полицаите са установили и самоличността на извършителя на кражба на бутилка вино и други дребни вещи от бунгало, разположено в същата местност - това е : 28 год. С.К.  от с. Кочево, общ. Садово, работещ като строителен работник на новостроящ се обект, раположен край с. Писменово. Кражбата е извършена, чрез проникване през незатворен прозорец на бунгалото. Работата по случаите продължава от служители на РПУ Приморско.

      На 26.04.т.г. около 19.45 ч. до бл. 63 вх. 3 в к-с «Меден Рудник» за проверка е спрян л.а. «Ситроен - ZX 3», с бургаска регистрация, управляван от 23 год. Г.П. от Бургас. С автомобила са се придвижвали и : 22 год. Т.И. и 17 год. И.Н., също от Бургас. При проверката непълнолетния И.Н. пуска в краката си найлонова торбичка с 9 цигари и 30 гр. суха тревна маса, реагирала при извършения полеви тест на марихуана. Лицата са задържани за срок от 24 ч. Работата по случая продължава от служители на Четвърто РПУ Бургас.

      На 27.04.т.г. около 04.45 ч. на бул. «Сан Стефано» до хотел «Атаген» в Бургас за проверка е спрян л.а. «Опел астра», с бургаска регистрация, управляван от 21 год. Д.П. от с. Ахелой. При проверката за употреба на алкохол с дрегер, същия е отчел 1.19 промили алкохол. Работата по случая продължава. 

На 26.04.т.г. около 22.20 ч. в Пето РПУ Бургас е получено съобщение от 20 годишен бургазлия, за това че малко по-рано в района между бл. 73 и магазин «Сара» в к-с «Лазур», е нападнат от двама непознати младежи, които с удари в лицето го повалят на земята и след заплаха с нож му отнемат мобилен телефон и връзка ключове. Работата по установяване самоличността на извършителите на грабежа продължава от служители на Пето РПУ Бургас.

      За времето от 21.04.т.г. до 26.04.т.г., чрез счупване стъклото на вратопрозорец е проникнато в частен апартамент, намиращ се в к-с «Меден Рудник», обитаван от 53 годишен бургазлия, откъдето е извършена кражба на сумата от 500 лв. Работата по случая продължава от служители на Четвърто РПУ Бургас.

      На 25/26.04.т.г., чрез разкриване на част от покрива, е проникнато в магазин за хранителни стоки в с. Лъка, общ. Поморие, откъдето е извършена кражба на цигари, колбаси и оборотни пари на обща стойност около 600 лева. Работата по случая продължава от служители на РПУ Поморие.

На 27.04.т.г. около 04.55 ч. в РПУ Средец е получено съобщение за горяща стопанска постройка, собственост на 81 годишен мъж, разположена в двора на къщата му в с. Дебелт. Пожарът е потушен от един противопожарен автомобил и трима огнеборци. Постройката, с площ около 20 кв.м., е изгоряла напълно. Причините за инцидента, както и стойността на нанесените щети са в процес на изясняване от служители на РПУ Средец.

 На 27.04.т.г. около 07.00 ч. на кръстовището на пътя Бургас - Варна и с. Равда, поради движение с несъобразена скорост, самостоятелно катастрофира, удряйки се последователно в метална ограда и бетонни плочи, л.а. «Пежо 306», с хасковска регистрация, управляван от 24 год. К.Г. от Стара загора. От инцидента К.Г. е починал на място.

      На 26.04.т.г. около 01.50 на около 16 км. западно от Карнобат по пътя София - Бургас, поради загуба на контрол над лекия автомобил от страна на водача, настъпва самостоятелна катастрофа на л.а. «Волво 460», със софийска регистрация, управляван от 25 год. И.С. от Бургас, който навлиза в  насрещното платно и се преобръща в крайпътната канавка. Автомобилът се е движел в посока от Сливен към Карнобат. От инцидента на място е загинала, пътуващата на предна дясна седалка жена - Н.М., 84 годишна от Русе. Водачът на «Волвото» - И.С. е настанен за лечение в МБАЛ Бургас с диагноза «политравматизъм», без опасност за живота.

      На 26.04.т.г. около 00.00 ч. в с. Трояново, общ. Камено, в центъра до читалището, поради движение с несъобразена  скорост в населено място и неправоспособност, самостоятелно катастрофира, блъскайки се в ел. стълб, л.а. «БМВ 520», с бургаска регистрация, управляван от неправоспособния К.Й., 21 годишен от с. Трояново. В резултат на удара електрическия стълб се счупва и пада на пътя. Водачът на автомобила е пострадал леко от катастрофата, като с натъртена ключица на лявата ръка, е обработен в МБАЛ Бургас и освободен за домашно лечение.

      На 25.04.т.г. около 18.45 ч. до моста на река Караач край Царево, поради извършване на неправилна маневра «изпреварване» и заспиване от страна на водача, самостоятелно катастрофира, блъскайки се в крайпътен камък, л.а. «Фолксваген голф», със сливенска регистрация, управляван от 31 год. Б.Ш. от с. Филаретово, обл. Омуртаг. От ПТП са пострадали : 31 год. Х.О., 53 год. А.М. и 44 год. К.Х., и тримата с болки в кръста и долните крайници, без опасност за живота, настанени за лечиние в МБАЛ Бургас.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |