В новините
 
30.04.2008 12:44   Новината е видяна 4552 пъти
Марсио и Фиданин отпаднаха за мачовете с Левски и ЦСКА

Двама от титулярите на Димитър Димитров – младежкият национал Атанас Фиданин и португалецът Марсио Нуньо отпаднаха от сметките за двата мача през седмицата с Левски и ЦСКА.
      Фиданин обърна глезен в средата на второто полувреме и бе заменен принудително. След прегледа се оказа, че бранителят трябва да почива поне десетина дни, за да спадне отока и болката в контузения крак. Очаква се Фиданин да поднови тренировки в средата на идната седмица и да бъде готов за последните два мача срещу Вихрен Сандански и Литекс Ловеч.
      Положението с контузията на Марсио е също тревожно. Той пропуска двата трудни мача през настоящата седмица, като предпазливите очаквания на лекарския екип са, той да се възстанови до двубоя с Вихрен. Разтежението, което халфът получи по време на мача с Ботев обаче изисква повече време за лечение. В най-добрия случай несменяемия титуляр в схемата на Димитров ще започне тренировки през другата седмица, но отсега не може да се даде прогноза за пълното му възстановяване.
       Футболистите тренираха по веднъж всеки ден като в отсъствието на Димитров, тренировките се водеха от неговия помощник Алекси Желязков. Снощи старши треньора се завърна от Португалия, след като изгледа няколко мача от местното първенство. Освен предварително набелязаните играчи Димитров е наблюдавал и още няколко футболисти, които са му направили добро впечатление. При завръщането си той донесе и промо дискове на тези футболисти. Идеята е в най-скоро време след внимателен подбор да се започнат преговори и одобрените футболисти да преминат пробен период в Черноморец Бургас, веднага след края на първенството в елитната ни група.     

Програмата на Черноморец Бургас за седмицата от 28 април до 05 май
          Понеделник – 10.00 часа тренировка на стадион Черноморец
          Вторник       -  10.00 часа тренировка на стадион  Поморие
          Сряда            -  19.00 часа шампионатен мач Черноморец – Левски
          Четвъртък    -  10.00  часа тренировка и възстановяване
          Петък           -  17.00  часа тренировка
          Събота         -   8.30   часа заминаване за София
                                   17.00  часа тренировка в НСА
          Неделя         -   18.00  часа шампионатен мач с ЦСКА
          Понеделник -   10.30 часа тренировка и възстановяване стадион Черноморец   

И Пламен Крумов пропуска двата мача през седмицата
               Голмайсторът на Черноморец Бургас Пламен Крумов ще пропусне мачовете с Левски и ЦСКА. Надеждите, че опитният футболист ще може да играе, макар и на обезболяващи инжекции срещу шампионите и временните лидери в първенството отпаднаха, след като се разбра, че отокът на коляното на десния крак не позволява участие на Крумов в шампионатните срещи. Лечението на футболиста ще продължи поне до средата на идната седмица.
      В негово отсъствие атаката на Черноморец ще се води от Георги Божилов и Любомир Любенов. Младежкият национал Георги Божилов, който бе заменен принудително минути след като отбеляза второто попадение във вратата на Ботев Пловдив поради навехнато рамо, ще излезе в утрешния двубой със специална обезболяваща превръзка. Лекарят на Черноморец Росен Харизанов, смята, че няма да има проблеми добре подготвеният физически Божилов да изиграе с нея цялата среща. От своя страна, въпреки нарушената подготовка поради контузия, Любчо Любенов показа, че възвръща познатата си добра форма, след като в петъчния мач първите два гола паднаха след негови центрирания, а докато бе на терена, той бе сред най-активните футболисти на домакините.
              Другият отсъстващ  до края на първенството е вратарят Иван Чворович, който на 19 май ще претърпи операция на капсулата на лакътя. До това решение се стигна след като се разбра, че периодът за възстановяване на Чворович ще продължи 20-тина дни, време в което играчите ще бъдат в лятна ваканция и той няма да има проблеми да започне нормална подготовка със съотборниците си.
      С леки проблеми преди утрешния мач е и Шенер Ремзи, който има следи от бутони на левия си прасец, но това няма да му попречи да излезе срещу „сините”.  Отшумява и травмата на Тодорин Димитров, който имаше бедрено разтежение. 
      След сутрешната тренировка треньорът Димитър Димитров определи група от 19 състезатели, които заминаха на лагер в хотел България.
      Ръководството на ПСФК „Черноморец Бургас” АД кани всички привърженици на футбола в Бургас да дойдат на стадион „Лазур” и да станат свидетели на един от най-интересните и очаквани двубои в Бургас през пролетта. 





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |