В новините
 
22.05.2008 11:40   Новината е видяна 4061 пъти
ПСФК “Черноморец Бургас” и Община Бургас канят на среща футболисти - ветерани

Съветът на Директорите на ПСФК „Черноморец – Бургас” АД канят на среща футболистите - ветерани, играли в отбора на „Черноморец” и допринесли за създаването на неговата богата история, на среща по повод приключването на  сезон 2007 – 2008 година.
Срещата ще се проведе в понеделник, 26 май от 13.00 часа в зала “Компас” на ИХ България. 

На събитието ще присъстват Председателят на Съвета на директорите на ПСФК „Черноморец Бургас” АД Митко Събев, зам. Кметът по здравеопазване и социални дейности в Община Бургас д-р Лорис Мануелян, Изпълнителният директор на клуба Добромир Горбанов, старши - треньорът на отбора Димитър Димитров, членовете на съвета на директорите на футболния клуб, проектантът на новия спортен комплекс „Черноморец” арх. Петко Йовчев.
На срещата, ще бъде отчетен изключително успешно приключилият първи сезон след завръщането на „Черноморец Бургас” в „А” група, ще бъдат представени новите членове на Съвета на директорите на футболния клуб, ще бъдат разкрити за пръв път проектът и програмата за развитие и инвестиции в спортен комплекс „Черноморец”, ще бъдат почетени футболните ветерани на „Черноморец”, ще бъде награден най-добре представилият се футболист на „Черноморец – Бургас” през сезона, ще бъдат отличени медиите, отразили най-добре през годината, проявите свързани с ПСФК „Черноморец Бургас”.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |