В новините
 
08.07.2008 05:07   Новината е видяна 4525 пъти
Академика София спечелиха втория кръг от Държавното първенство по плажен футбол за купата на „Шуменско”

Дани Боримиров с три гола в демонстративния мач 
К.к. Слънчев бряг, Cacao beach, 06 юли 2008г. Вторият кръг от Държавното първенство по плажен футбол за купата на «Шуменско» се проведе на Cacao Beach в к.к. Слънчев бряг тази събота и неделя. Турнирът официално бе открит от Президентът на БФС г-н Борислав Михайлов и Валентин Заяков Председател на Комисията по плажен футбол. Като патрон на турнира г-н Борислав Михайлов като опитен футболист даде начален старт на срещите. 
На финала отборът на Академика София победиха отбора I&G Брокерс Варна след продължението в дуспи с 4:3. На трето място След се класира Мони Габрово, които извоюваха победата над СА-МВР. Домакините на плажната фиеста от Cacao Beach връчиха допълнителен награден фонд от 2 000 лв. и специа
В демонстративните срещи от турнира отбора на звездите на българския футбол “Cacao Beach Dream Team” с капитан Андрей Желязков, в състав Даниел Боримиров, Гошо Гинчев, Благо Митрев, Милен Георгиев, Николай Русев, Станимир Вътев, Румен Босилков и Георги Савов надделяха с две победи над Сборен отбор «Варна» след два гола на Даниел Боримиров. Главен съдия на срещите бе Георги Илиев – Майкъла, който показа завидни реферски умения и не позволи нито една спорна ситуация да попречи на играчите. 
Успоредно със срещите, ще се провеждаха и многобройни футболни игри на специално изградена “Test&Play” зона, в която феновете на футбола ще получат шанс да премерят сили и да покажат атрактивна бразилска игра. Музика и професионален DJ ще се грижат за доброто настроение на всички присъстващи.
Шампионатът по плажен футбол се организира от Комисията по плажен футбол към Български футболен съюз, с генералното спонсорство на Шуменско пиво и подкрепата на Девин и Еврофутбол. Медийни партньори на шампионата са Sportal.bg и телевизия Ринг.

Класиране до момента:
1 място Академика София
2 място I & G Брокерс
3 място Мони Габрово
4 място СА-МВР
5 място Миринекс Русе
6 място ФК на глухите





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |