В новините
 
10.07.2008 05:10   Новината е видяна 3892 пъти
GLOBUL РАЗПРОСТРАНЯВА СПЕЦИАЛНА ЛИСТОВКА СЪС СЪВЕТИ ЗА БЕЗОПАСНО ШОФИРАНЕ В БУРГАС

За втора поредна година GLOBUL стартира национална акция за насърчаване разумното използване на мобилни телефони по време на шофиране - “Шофирай безопасно! Говори с HANDS-FREE!". Целта на кампанията е повишаване на безопасността на всички участници в движението. Посланик на инициативата тази година е Владимир Арабаджиев - първият и единствен български състезател във Формула 3000 през 2007 г. и единственият български пилот в най-популярната подготвителна серия преди GP 2 и Формула 1 – Формула Мастър.
Според звездния ни пилот, важните прилики между любителското шофиране и професионалния автомобилен спорт са две – задължението да спазваш правилата и фактът, че и в двата случая са необходими и двете ръце, за да се управлява автомобилът успешно и без произшествия. От тук нататък - скоростта, поемането на риск, средата и условията, са коренно различни и шофьорите не трябва да се изкушават да се държат като на състезателната писта.
С кампанията “Шофирай безопасно! Говори с HANDS-FREE!"  професионалният автомобилен състезател Владимир Арабаджиев и GLOBUL напомнят, че шосето не е писта и че удоволствието от шофирането се крие в доброто изпълнение, а не в безразсъдните действия.
В периода 8 - 18 юли акцията ще обхване и най-големите морски градове – Варна и Бургас.
Акцията тази година започна на 16 юни в София и Пловдив, като до 4 юли в тези градове екипите на GLOBUL раздаваха по най-натоварените кръстовища и паркинги специална листовка "7 причини да използваме устройство hands-free, когато шофираме и говорим по телефона" и стикери за автомобил със слогана на кампанията.

 

GLOBUL e търговската марка, с която Космо България Мобайл ЕАД предлага мобилни телекомуникационни услуги в България. Компанията е 100% собственост на COSMOTE, мобилният оператор с най-широко присъствие в Югоизточна Европа. Към края на март 2008 г., GLOBUL има близо 3,9 милиона потребители, а услугите на компанията са достъпни за 99,95% от населението на България и на 98,68 % от територията на страната. Към края на март 2008 г. абонатите на COSMOTE Group достигнаха над 16 милиона в страните от Югоизточна Европа.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |