В новините
 
28.06.2008 16:16   Новината е видяна 3724 пъти
Европейски шампиони, на проби в „Черноморец Бургас”

 Двама футболисти от страната европейски шампион по футбол Испания се включиха от днес в тренировките на „Черноморец Бургас”. Това са 25 годишния Иван, който е преминал и през школата на италианския гранд Милан. Футболистът прави впечатление с много добрите си физически данни и играе на поста офанзивен полузащитник.


      Другият играч от Иберийския полуостров Алберто е на 21 години и притежава добра скоростна техника и отлична тактическа подготовка. Това се прояви още на сутрешната тактическа игра, която Димитър Димитров специално организира, за да тества футболните умения на испанците. Двамата за последно са играли във втора испанска дивизия. 


      Въпреки добрите първи впечатления, които оставиха Иван и Алберто футболисти, те ще преминат през обичайните тестове, които се правят в отбора. Следобедната тренировка на „акулите”, която ще се проведе в Ракитово ще включва физически тестове и двустранна игра.


      Тази сутрин от лагера на отбора си тръгна Димитър Андонов, който не успя да впечатли старши треньора и бе освободен. В утрешната контрола срещу „Марица” Пловдив ще бъде даден още един шанс на двамата бразилци – Леандро и Дуду, които ще имат възможност да докажат - притежават ли качества да играят в отбора.

 





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |