В новините
 
28.06.2008 16:17   Новината е видяна 3800 пъти
Божилов, Марсио и Фиданин ще бъдат готови за мача с „Горица”

Трима от основните футболисти на „Черноморец Бургас” подновиха тренировки и според лекаря на отбора Енчо Стоянов, след първите тестове се чувстват добре. От два дни Георги Божилов, Марсио Нуньо и Атанас Фиданин  тренират при завишени натоварвания и нямат оплаквания от лекуваните контузии.


      Тази сутрин те преминаха физически тест, на който показаха добри резултати. Кондиционният треньор Детелин Маслов смята, че до четвъртък те ще догонят останалите в подготовката и ще могат да изиграят на равнище мача с „Горица”.


      През новата седмица програмата на отбора претърпя промяна, която е свързана с предстоящия мач за УЕФА Интертото Къп. Футболистите ще имат само едноразови тренировки, като единственото изключение ще бъде в сряда, когато са предвидени две тактически занимания на терена в Ракитово. 


      Във вторник от 18.30 часа също в Ракитово е контролата с „Марица” Пловдив, която ще се играе в три полувремена от по30 минути по договореност между двамата треньори. Целта е Димитър Димитров да може да разиграе различни тактически варианти със състава, който ще избере за съботния мач в столицата. 


     В четвъртък сутринта играчите ще направят възстановяване, а в петък веднага след закуска, отборът  заминава за София, където ще има официална тренировка на стадион Васил Левски.


      Мачът с „Горица” е с начален час 20.00 часа, а цената на входните билети е 10 лв.  






Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |