В новините
 
15.07.2008 08:59   Новината е видяна 6806 пъти
Пресцентърът на МВР - Бургас с крими хрониката от изминалото денонощие

На 14.07.т.г. служители от РПУ Приморско са установили извършителя на кражба на сумата от 1 500 лв. от склад за перилни препарати, разположен в Приморско зад търговски комплекс "Перла" - това е 19 годишният П.К. от Дулово. Сумата е намерена и иззета.

На 13.07.т.г. около 21.20 ч. в РПУ Несебър е получено съобщение от 54 годишна жена от Смолян, която заявила, че малко по-рано от р-т "Класик" в Слънчев бряг, неизвестни лица са й откраднали дамска чанта, съдържаща лични вещи и пари. От проведените оперативно-издирвателни мероприятия са установени и задържани за срок от 24 ч. извършителите на кражбата - 18 годишната М.Н.от София, 13 годишната Д.К. и 10 годишната С.Н., и двете от гр. Елин Пелин. При извършения личен обиск в чантите на М.Н. и Д.К. са открити част от вещите на потърпевшата.

На 14.07.т.г. около 06.05 ч. в Пето РПУ Бургас е получено съобщение за извършена кражба на крупна парична сума от ресторант "Хепи", разположен в партера на бл. 5 в к-с "Лазур". Установено е, че за времето от 00.50 ч. до 05.32 ч. на същата дата, чрез проникване през прозорец на складовото помещение и последвало разбиване на входната врата на офис-помещението на управителя, е открадната неподвижно закрепената за пода метална касета, в която са се съхранявали близо 25 000 лв. и фирмени документи. След претърсване на района около ресторанта е открита празна металната касета. Охраната на обекта се осъществява от частен СОТ. Работата по случая продължава от служители на Пето РПУ Бургас.

На 13/14.07.т.г., чрез разбиване на входната врата е проникнато в частен офис, намиращ се в Свети Влас, откъдето е извършена кражба на сумата от 10 000 лв. и неустановен брой автобусни билети, билети за екскурзии и билети за "Аквапарк" в Слънчев бряг и с. Равда. Парите и билетите са съхранявани в незаключващо се чекмедже. Работата по случая продължава от служители на РПУ Несебър.

На 14.07.т.г., чрез отключване с подбран или подправен ключ на входната врата, е проникнато в частен апартамент, намиращ се в Айтос, обитаван от 52 годишен мъж, откъдето е извършена кражба на сумата от 1 150 лв. Работата по случая продължава от служители на РПУ Айтос.

На 14.07.т.г. около 16.50 ч. във Второ РПУ Бургас е получено съобщение за инцидент, при който са счупени витринните стъкла на павилион за бързо хранене, разположен до храм "Св. Иван Рилски", собственост на пловдивска фирма. Констатирано е, че за времето от 16.00 ч. до 16.15 ч. млад мъж с палка, е счупил стъклата на павилиона и грил машината, след което е побягнал, придружаван от втори младеж. По данни на свидетели, непознатите се оттеглили с изчакващ ги лек автомобил "БМВ 320". Работата по случая продължава от служители на Второ РПУ Бургас.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |