В новините
 
17.07.2008 10:08   Новината е видяна 4527 пъти
Медийните награди Феникс бяха раздадени на церемония в Бургаската опера
На церемония в бургаската опера бяха раздадени годишните медийни награди "Феникс". За репортаж награда получи Силвия Шатърова от вестник "Черноморски фар" за материала "Бой в Иракли". В категорията публицистика беше отличен Веселин Пренеров от Канал 0 за поредица от телевизионни дебати по време на предизборната кампания за местния вот. За най-добро интервю наградата взе главният редактор на "24 часа Местен" Диана Саватева, а за разследвания - главният редактор на "Морски Труд" Мария Кехайова. В категорията за отразяване на културата в Бургас статуетката получи Йорданка Ингилизова от "Черноморски фар" за хрониката на последното издание на фестивала "София филм фест На брега". В раздела за фоторепортери и видеооператори беше отличена Лина Главинова от в. "Морски Труд". За най-добър спортен журналист приза получи Валентин Будаков от Канал 0. Шефът на пресцентъра на Община Бургас Весела Йорданова спечели награда в категорията PR и връзки с обществеността.
Водещи на церемонията бяха тв водещата от Канал 0 Натали Аведисян и Стефан Баев от бургаското радио "Микс". В шоуто се включиха и участниците от двата сезона на "Music Idol" Невена Цонева, Теодор Койчинов, Деница Георгиева, както и група "Сезони".
Тази година наградите "Феникс", наследник на призовете "Златен мамул", бяха с нов регламент. Категориите бяха намалени от 13 на 8, като номинираните бяха определени чрез анкетни карти, попълнени от екипите на печатни, електронни медии, агенции и кореспондентски бюра от Бургас и региона. Тази година от възможността да гласуват се възползваха журналисти от 32 медии. Организатор на медийните награди е сдружение "Бургас медиа - груп". Новата статуетка, символизираща птицата Феникс, е изработена от известния български скулптор Богдан Бондиков, ученик на Ставри Калинов.




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |