В новините
 
18.07.2008 08:01   Новината е видяна 6772 пъти
Пресцентърът на МВР - Бургас с новините от изминалото денонощие

На 17.07.т.г. през незаключената предна лява врата е проникнато в купето на л.а. "Форд транзит", със софийска регистрация, паркиран пред частен склад в Слънчев бряг - запад, като е извършена кражба на две паласки, съдържащи около 9 000 лв. (оборотни пари), лични документи и два мобилни телефона. Кражбата е извършена по време на товарно-разтоварни работи по зареждане на склада. Работата по случая продължава от служители на РПУ Несебър.

На 17.07.т.г. около 12.30 ч. на пътя Бургас - Варна в района на Несебър е настъпил пътен инцидент между: лек автомобил "Фолксваген голф", с пловдивска регистрация, управляван от 50 годишния М.Т. от с. Калояново, обл. Пловдив  и лек автомобил "Фолксваген пасат", с варненска регистрация, управляван от 31 годишния Д.Т. от Варна. При сблъсъка е пострадала 47-годишната съпруга на водача на лекия автомобил "Фолксваген голф". Има фрактура на две ребра, без опасност за живота и е настанена за лечение в бургаската болница.

На 17.07.т.г. около 16.35 ч. на входа на фирма "Андела", разположена на ул. "Чаталджа" № 3 в Бургас, при влизане в двора на фирмата, т.а. "Мерцедес актрос 4141", с бургаска регистрация, управляван от 28 годишния С.Т. от Бургас блъска движещия се по тротоара и пресичащ пътното платно пред входа на "Андела" дете - велосипедист - А.М., 8 годишен от Бургас. От инцидента детето е загинало на място.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |