В новините
 
20.07.2008 08:45   Новината е видяна 5499 пъти
Йоан влезе в кабинет срещу кметството

Фирмата на Костадинов е само на 200 метра от прозореца на Димитър Николов
Йоан Костадинов, който ни управлява 12 години от достолепния си кабинет на втория етаж в мраморния палат с белите колони на ул.”Александровска” 26 и се вписа в историята на Бургас като кметът с най-дълъг мандат, явно не иска да напуска аурата на властническото място. Той е наел офис на ул.”Възраждане”7, само на 20 метра от пресечката на “Богориди” при бившото кафе “Пирин”-чето. Новият му кабинет се намира на втория етаж в новопостроена офис сграда в различни нюанси на зеленото. По въздух отстои на не повече от 200 метра по диагонал  от кметския кабинет, където през есента седна лидерът на ГЕРБ Димитър Николов. “Фактор” е първата медия, която узна къде ще продължи трудовия си път екскметът, за когото месеци наред се спрягаха всевъзможни варианти – от посланик в Москва, през член на пристанищния борд, до отварянето на транспортна фирма.
Сградата има специален пропускателен режим. Засега в нея е населен само вторият етаж – там където ще е фирмата на Костадинов. Няма табелки и указания за живот в нея. За да се добереш до офиса, трябва да те запишат при охраната на партера,  след това да се убедят дали действително има уговорка за достъп и едва тогава посетителят получава електронна карта, която с магнит да задвижи асансьора.

Пълният текст

http://factor-bs.com/news-3933.html





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |