В новините
 
23.07.2008 07:52   Новината е видяна 3716 пъти
Варна ще бъде домакин на семинар на тема "Управление и отчетност на Европейски проекти"

На 9 и 10 август 2008 г. в хотел "Панорама", Варна ще се проведе практически семинар на тема "Управление и отчетност на Европейски проекти". Организатор на събитието е консорциум "Европейски образователни семинари". Участие ще вземат представители на организации и общини, представили и спечелили проекти, за участие в семинар, който цели подробно разяснение на всички процедури по управлението и отчетността на спечелените проекти по Еврофондовете. Подробно ще бъдат обяснени етапите на работа след одобрението на проектите и подписване на договорите с финансиращите органи.
Ще бъдат представени и дискутирани начините на отчетност чрез представяне на техническите и финансовите отчети, допустимите разходи и разходно-оправдателни документи,  както и подготовката и провеждането на тръжните процедури в рамките на проектите. Предвидени са консултации, свързани с отчетите по конкретни проекти от страна на участниците. Лектор: Доц. Лучия Илиева, сертифициран международен консултант, член на Работна група по усвояването на СФ за България и Румъния; специализирала "Управление на ЕС-програми и проекти" и "Европейски изисквания към бизнеса" в Брюксел и Виена.




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |