В новините
 
25.07.2008 07:51   Новината е видяна 3789 пъти
Петима фена с лична среща с Металика преди концерта

Петима късметлии спечелиха невероятна награда благодарение на Каменица - лична среща с Металика преди старта на музикалното събитие на годината на ст. "Васил Левски". Щастливците се регистрираха в музикалния сайт на марката - www.kamenitzamusic.com, след което бяха изтеглени чрез томбола сред хилядите претенденти за есклузивната среща, организирана със съдействието и на Вирджиния Рекърдс. Още двеста почитатели на Металика ликуваха след като спечелиха безплатни билети от промоцията на марката "Тежък рок с най-яката бира".
Билетът за Металика е само една от наградите за ценителите на пивото това лято. Каменица подари на своите почитатели в рамките на горещите летни месеци много рок тениски, оригинални чаши и мини хладилници за бира - общо 183 000 почитатели спечелиха от май до юли 2008.
С промоцията "Тежък рок с най-яката бира" Каменица за пореден път доказва, че е неизменна част от уникалните музикални преживявания на всички фенове.




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |