В новините
 
25.07.2008 10:15   Новината е видяна 3902 пъти
Бойко Борисов: БСП прати циганите на море

"Организираха циганите да отидат на море за два дни - точно докато представят доклада на Европейската комисия, и нощес ги върнаха да започнат работа отново." Това заяви вчера кметът Бойко Борисов. На въпрос кой е дарил с неочаквана почивка ромите от чистотата той уточни, че акцията идвала от БСП. Тази версия за проблема с извозването на софийските отпадъци през последните няколко дни сподели в четвъртък столичният кмет Бойко Борисов. Вчера контейнерите осъмнаха с табели с надпис "Гарантирано от ГЕРБ". "Абсолютен умисъл е това, което се случи в този момент. Като гледам БСП какви плакатчета размахва", продължи генералът.
В сряда Бойко Борисов дори сезира шефа на ДАНС Петко Сертов за неприятната ситуация, която го накара да търси други фирми, които да изчистят боклука. Едва тази сутрин и "Новера", с която общината има договор, е изкарала на улицата своите екипи. "Ако концесионерът не гарантира, че подобни неща няма да се случват повече, през март, когато ще текат конкурси за пет района, ще бъдат актуализирани и останалите райони", заплаши кметът "Новера".
Междувременно младият член на БСП Цветан Фиков призна пред "Всеки ден", че той лично е слагал плакатите по контейнерите. "И за да спестя пари на данъкоплатците, отидох днес заедно с доказателства и снимков материал да се предам пред общината", разказа той. Социалистът чакал един час ДАНС да дойде да го арестува, но понеже никой не дошъл, той се прибрал вкъщи. Той изпрати снимковите доказателства на "Всеки ден" поради липса на интерес към тях от страна на ДАНС. "Не знаех, че нещата ще ескалират до такава степен, бях на една ръка разстояние от кмета, но той не дойде", добави Фиков. Той сподели, че 20 дни с колегите му са събирали пари, за да изпратят циганите на ол-инклузив на Слънчев бряг. "Готов съм да предоставя трите си имена и ЕГН-то си на ДАНС и да съдействам на властите, за да не харчат пари да ме издирват. Тук съм на Позитано", каза накрая Цветан Фиков.




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |