В новините
 
28.07.2008 13:06   Новината е видяна 4451 пъти
Започва изграждането на болница в село Ветрен

Семир Абумелих, собственик на Медицински център "Света София” в Бургас, започва изграждането на болница в бургаското село Ветрен. Сградата ще е на пет етажа и ще разполага с безплатен паркинг и кът за отдих. Специална площадка за хеликоптер ще позволи приемането и транспортирането на пациенти в критично състояние. За трудноподвижните хора ще бъдат изградени два асансьора, а също и помещения в тоалетните. Във VIP апартаментите ще има телевизор, интернет и минибар. Дори в двойните стаи всеки пациент ще разполага със самостоятелен кът с телефон и паник бутон, вграден в самото легло. В луксозните студиа за родилките пък ще има и диван за половинките им, в случай че татковците не желаят да се отделят от майката и новороденото. Модерна апаратура ще обслужва седемте отделения в болницата, най-голямото от които ще бъде акушерно-гинекологичното. За бременните е предвидена и тренировъчна зала за йога, в която да релаксират и да усвояват техниките за раждането. За екстрите ще се заплаща допълнително, но пациенти ще могат да постъпват за лечение и чрез Здравната каса. Болницата ще разполага със 110 легла и ще бъде готова в началото на следващото лято.
"Целта е условията да се доближат максимално до домашните, за да не се травмират пациентите допълнително от факта, че се намират в болница”, обясни инвеститорът. "В болницата ще се извършват сложни и животоспасяващи операции, за които ще каним светила в медицината от цял свят", каза още Абумелих.




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |