В новините
 
29.07.2008 09:39   Новината е видяна 4623 пъти
Безплатно консултиране и изследване за СПИН ще се проведе днес в Бургас

Сдружение "Доза обич" и фондация "Областен ромски съюз" участват в антиспин кампанията "Бъди в час!". Кампанията се провежда по повод 1 декември - Световен ден за борба със СПИН и е организирана по инициатива на Министерството на здравеопазването, Националния комитет по профилактика на СПИН и полово - предавани болести към Министерски съвет, Програмата на ООН за ХИВ/СПИН и Коалиция "АНТИСПИН". 
Днес в Бургас като част от тази кампания ще се проведе анонимно и безплатно консултиране и изследване за СПИН. Мобилни кабинети ще има в Университет "Проф.Асен Златаров" и Бургаския свободен университет, които ще работят от 11 до 16 ч. Безплатно и анонимно изследване за СПИН може да си направи всеки, който пожелае. Инициативата ще се реализира и в градовете София, Варна, Видин, Пловдив и Хасково. Предвиждат се мобилни кабинети да работят във висши учебни заведения и на места, популярни сред младите хора.




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |