В новините
 
29.07.2008 11:02   Новината е видяна 3879 пъти
Все повече фалити на хотели по българското Черноморие

Всяка седмица на българското Черноморие фалират по три или четири хотела, посочва румънското електронно издание ziare.com, като се позовава на българска медия, предаде Агенция "Фокус". Данните са на българската Държавна агенция по туризъм. Според председателя й Анелия Крушкова информацията е предоставена от инвеститори и собственици на хотели, които не могат да погасяват повече задълженията си към банките. Някои от собствениците вече са обявили хотелите си за продан, към които обаче никой не проявява интерес. В подобни случаи хотелите стават собственост на финансовите институции, които са отпуснали кредитите, съобщава румънската агенция Аджерпрес.
През първата половина на 2008 г. на българското Черноморие са били построени 820 хотела, което е довело до много по-голямо предлагане отколкото търсене. Голяма част от хотелите останаха наполовина празни за летния сезон.
“Скоро България може да последва Испания, където пазарът на недвижими имоти отбеляза спад, след което се срина. Трудно е да се прецени дали така ще се случи”, заяви Анелия Крушкова.

http://www.factor-bs.com/news-4172.html





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |