В новините
 
31.07.2008 11:13   Новината е видяна 3586 пъти
Успешно приключи проекта Открий лидера в тълпата

След 6 месечен обучителен цикъл включващ 12 тренинг семинара над 30 бургаски младежи се научиха да бъдат истински лидери. През тези на няколко месеца те бяха обучавани от психолози и специалисти да въвеждат визия и поставят насока. Усъвършенстваха се да потвърждават и артикулират ценности, да имат високи стандарти и високи очаквания. Научиха се да бъдат  отговорни, да мотивират другите и да постигат цялост. Тези умения ги направиха истински лидери, благодарение на проекта “Открий лидера в тълпата” реализиран от “Дружество за младежка и социална политика” – Бургас и финансиран от “Държавната агенция за младежта и спорта” по програма младежки дейности 2006 – 2007 г.

      По време на тренинг семинарите младежите бяха обучени на способността на ръководителя да създаде споделена идея и да вдъхнови организацията и това да го отличава от стандартния мениджър. За да бъдат ефикасни лидери те тренираха инициирането и реализирането на  нови идеи, вдъхновения и импулси в своите екипи. Все пак младежите реализират своите придобити лидерски умения бъдейки активни в обществото и политиката, давайки импулс в организационните проекти и обществено полезни инициативи.

snimka: http://everydaygiving.typepad.com/





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |