В новините
 
08.08.2008 22:45   Новината е видяна 3908 пъти
В Созопол ще се проведе поредният турнир от веригата по плажен волейбол M-Tel Beach Masters "08

Четвъртият турнир от веригата по плажен волейбол M-Tel Beach Masters "08 се провежда този уикенд (8-10 август) в най-стария град по бългаското черноморско крайбрежие - Созопол. 
Участие в основната схема вземат 12 мъжки и 12 дамски бългаски двойки. При проведените квалификации в четвъртък 23 мъжки двойки се бореха за четири места. Между тях бяха и доказани състезатели като национала Данаил Милушев със съотборник Николай Миронов и Веселин Димчев в отбор със Светозар Христов. И двете двойки обаче не се класираха за турнира. Загуба претърпя и центърът на Лукойл Нефтохимик Николай Николов със съотборник Богдан Гагев. Тимът им беше победен от Георги Братоев и Иван Дамянов, които влезнаха с основната схема. Днес обаче бяха победени от варненската двойка Любомир Стойков и Евгени Петков с 2:0. За турнира се класира още помощник треньора на националния ни отбор жени Петър Илиев и екс национала Цветан Христов. Те обаче днес паднаха от Свилен Филипов и Владимир Котев с резултат 2:0.




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |