В новините
 
08.08.2008 14:19   Новината е видяна 3890 пъти
Прием в българското посолство в Пекин по случай посрещане на Олимпийския ни отбор и откриването на “Българска олимпийска къща”

Снощи в салоните на българското посолство в Пекин бе даден прием по случай посрещане на Олимпийския отбор на България. На събитието присъстваха над 100 души. Сред официалните лица бяха председателят на Българския олимпийски комитет (БОК) Стефка Костадинова, генералният секретар на БОК Белчо Горанов, вицепрезидентът на Българския футболен съюз Михаил Касабов. Присъстваха състезатели и треньори - Мария Гроздева и треньорът й Валери Григоров, Даниел Павлов (стрелба с лък), треньорите по борба класически стил Братан Ценов, Стоян Добрев и др. Приема почетоха представители на българската колония в Пекин, а също и журналисти, включително от Българската редакция на Радио Китай за чужбина.

По време на приема посланик Георги Пейчинов официално откри оформената като отделен комплекс “Българска олимпийска къща”, която ще функционира през всичките дни на Олимпиадата и ще приема български гости, шампиони и журналисти. “Българската олимпийска къща”, която предлага 24-часов достъп до безжичен интернет за журналистите, ще бъде място за официални церемонии на БОК и за наши пресконференции.

В посолството бе открит и миниатюрен параклис, в който бе поставена осветена икона на Св. Георги Победоносец, подарена официално на дипломатическата ни мисия от БОК.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |