В новините
 
08.08.2008 14:34   Новината е видяна 2910 пъти
В Поморие е задържан наркодилър

Служители от РПУ-Поморие са задържали 18-годишен от града в кв. «Свобода» докато разпростарнявал наркотици. При обиска на В. С. у него са открити пет пакетчета с кафяво прахообразно вещество. Още пет пакетчета, съхранявани в дома му В.С. предал доброволно на полицаите. Пакетчета са изпратени в лабораторията към ОДП Бургас за изготвяне на експертиза, която да покаже вида на наркотичното вещество, както и точното му тегло. Младежът е задържан за 24 часа..
Негов връстник е задържан също вчера към 12.30 часа при опит да прокара в обращение неистински парични знаци. 18-годишният И.Н. от Вършец предложил банкнота с номинал 200 евро в обменно бюро в Слънчев бряг – изток. При допълнителната работа е установено, че в ползвания от И.Н. лек автомобил се съхраняват още 11 неистински банкноти с номинал 100 евро и две банкноти с номинал 200 евро. И.Н. е задържан за срок от 24 часа. Работата по случая продължава от служители на РПУ Несебър.

 





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |