В новините
 
10.08.2008 15:23   Новината е видяна 3790 пъти
Мощен рев на мотори обиколи Несебър

Над 100 мотоциклетисти от цялата страна се включиха в плажния уикенд на мотори, организиран от спортен клуб “Несебър мото”. Председателят на клуба Атанас Терзиев, смята че това е новият начин за обмяна на опит между любителите на високите скорости. Спортният клуб слага началото на нов вид забавления, изискано парти вместо рокерски събор.
В спортен клуб “Несебър мото” броят на членовете е точно 88, затова и то стартира на 08.08.08. На сакралната дата рожден ден празнува и шампионът по Супер мото Калин Кулев.
“Хонда Валкириън” беше най- скъпият мотор на купона. Цената му е 30 хиляди евро. Голяма част от мотоциклетистите бяха любители на “Харлей Дейвидсън”. Най- възрастният член на “Несебър мото” е 52-годишния Георги Смиляйков. Гордее се с това , че е обиколил цяла Европа на мотор. Най- младият участник в плажното парти беше 9-годишният Оги от София. Той е пристигнал на мотор от столицата. Мотористи са цялото му семейство. “Ние не сме рокери, ние сме моторджии, защото рокерите слушат рок музика, а ние караме мотори”, обясни бащата на 9-годишния Оги. В голямата група от мотоциклетисти имаше и три мадами на мотори. Те без притеснение се справяха с мощните возила.
Голяма атракция за моторджиите бе разходката с катамарана “Хаити”. Те зарязаха мотоциклетите на несебърското пристанище и се понесоха по гребена на вълните.

http://www.factor-bs.com/news-4492.html

snimka
gildasclubmadison.org





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |