В новините
 
11.08.2008 14:39   Новината е видяна 4195 пъти
Временно бе спряно е движението в участък от стария път Айтос - Бургас в района на разклона за с. Съдиево

Тежка катастрофа в района на разклона за с. Съдиево бе причина за наложеното ограничение; движението за кратко бе пренасочено през с.Ветрен към участъка от АМ “Тракия”

 

Около 15 часа на пътя Бургас – Айтос близо до разклона за с. Съдиево възникна пътен инцидент, при който се ударили автобус /бургаска регистрация/, собственост на бургаска транспортна фирма, управляван от 33-годишния Х.Д., пътувал по маршрута Бургас – Айтос и цистерна /бургаска регистрация/, превозваща пропан-бутан, управлявана от 50 годишния И.И. от Бургас.
От инцидента по първоначални данни са пострадали деветима – единият е шофьорът на цистерната, другите осем са от автобуса; двама са в по-тежко състояние. Пострадалите незабавно са откарани в бургаската болница, като в момента се уточнява здравословното им състояние.
По първоначални данни водачът на автобуса навлязъл в лентата за насрещно движение, като се е ударил  странично в движещата се по посока Бургас цистерна, а в последствие, отклонявайки се в дясно от пътното платно, автобусът се блъснал и в крайпътно дърво. Няма разлив от цистерната. Въпреки силно затруднения трафик в участъка, на мястото на злополуката вече са пристигнали полицейски и екипи на КАТ- «Пътна полиция» и Пожарната. Пътните превозни средства са отстранени от платното. Движението е възстановено.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |