В новините
 
12.08.2008 09:16   Новината е видяна 4566 пъти
Двукратно е нараснал товарооборота на КРЗ-Порт Бургас

КРЗ-Порт Бургас притежава Сертификат ISO 9001  и е член на  Българска Стопанска Камара. Основният предмет на дейност е ремонт на български и чуждестранни кораби, пристанищна и товаро-разтоварна дейност, производство на машини, съоръжения, резервни части и нестандартно оборудване на кораби и за промишлени нужди на български и чуждестранни фирми, ремонт и поддръжка на брегови съоръжения и плавателни съдове, както и други дейности, незабранени със закон, пристанищна дейност.

Според източници товарооборотът на КРЗ-Порт Бургас до края на юли е 187 хил. тона, което се равнява на годишния обем за 2007 г. Това съобщи изпълнителният директор на порта Веселин Статев. Тази година е втората, през която дружеството осъществява пристанищна дейност. Преди това то беше специализирано в кораборемонт. За първа година дружеството обработва зърнени храни, като намеренията му са да изгради специален терминал за тази дейност. До момента обемът на обработените зърнени товари е над 10 хил. т за износ.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |