В новините
 
12.08.2008 12:03   Новината е видяна 3487 пъти
Горещ телефн за отмъщение отваря Община Бургас

От тези дни всеки бургазлия има възможност да се почувства по-бургазлия с новите телефони: 84 25 25 и 84 15 60 (с 056 отпред, ако сте извън Бургас). На тези телефони можете да се оплачете и да извикате общинските служби да вдигнат  паркиралите на тротоара пред офиса или дома автомобили. Също така, ако комшията ви е гадняр - можете да го издебнете и да се обадите точно, когато за 3 минути е паркирал на място, което вие сте си заплюли. Същото можете да направите и с колите на клиентите на вашия конкурент. 

Както от Община Бургас съобщават - Принудително ще се премахват автомобили, паркирани пред входове на жилищни сгради .
Мярката е във връзка със зачестилите сигнали и жалби от граждани, за неправилно паркирани автомобили по тротоари, пред входове на гаражи и жилищни кооперации, Община Бургас започва акция по принудителното им премахване и санкциониране на нарушителите.

Онези автомобили, които са Правилно Паркирани на същите места ще бъдат измествани, така че да станат неправилно паркирани. Съшо така, ако сте паркирали неправилно пред Обществена сграда: баня, толаетна, кметство и.т.н нямата никакви проблеми, зашото този тип сгради на този етап не са споменати в съобщението. Очаква се до няколко часа този пропуск да бъде поправен от Тези, Които Недоглеждат.

Днес се разходихме  пеша из бургаските улици - централните, а по-скоро минахме по една уличка, която се нарича Антим Първи и започва точно от любимата на Кмета Кръчма "Старият капитан". Снимката, която предлагаме е точно от това място - на 30 м от кръчмата по посока Богориди.

Сигнали за неправилно паркирани автомобили гражданите могат да подават на тел. 84 25 25 и 84 15 60.

Не сме много възторгнати от последователността в подхода на обитателите на Общината. Отново стигаме до това дали високото кръвно вреди на сърцето или обратно - болното сърце вдига кръвното нагоре. Тук обаче властполучилите имат достатъчно специалисти в болничното обслужване, които като едни високоинтелигентни "ора ще им го разтълкуват.

Както писа един от нашите посетители - трудно, бате се разбира дали имат лошо наследство или са наследстеено обременени, щото ако беше до наследство - все щеше да свърши при толкова фойерверки.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |