В новините
 
14.08.2008 11:49   Новината е видяна 4702 пъти
Моторни лодки в морето ще охраняват MTV феста в Бургас

Моторни лодки с патрулиращи спасителни екипи ще осигуряват безопасността на меломаните по време на MTV феста "Spirit Of Burgas". Спасителите няма да допускат разгорещените фенове да навлизат в морето, за да предотвратят нежелани инциденти.Това съобщи изпълнителният директор на фирмата-концесионер на плажната ивица "Онтайм" Георги Велков, предаде Dnevnik.bg.
Като допълнителни мерки за безопасност, по искане на община Бургас и на организаторите на проявата, концесионерът е демонтирал всички табели, плажни чадъри, волейболното игрище, временните съблекални, подвижните тоалетни и кошчета за смет. От "Онтайм" със собствени средства са изградили широко стълбище за подход от централния вход към плажа - за поемане на публиката.
Осигурен допълнителен персонал за почистването на плажната ивица в зоната на феста, като за целта екипът с почистващата машина ще работи с допълнителни смени. Коригиран е и графикът на автомобилите, които извозват сметта от плажната ивица.
"Очакванията ни са за рязко увеличаване на броя на посетителите не само на Централен, но и на Северния плаж в дните на феста и затова сме създали необходимата организация, за да посрещнем всички гости на нашата ивица", коментира Велков.
Броят на спасителите е увеличен. Служителите, които отговарят за почистването също ще бъдат повече. На Северния плаж са осигурен дори безжичен интернет, допълни Георги Велков.

 

Автор: ЧФ

http://www.factor-bs.com/news-4624.html





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |