В новините
 
15.08.2008 11:06   Новината е видяна 3816 пъти
Пътно транспортни произшествия през изминалото денонощия на територията на бургаски регион

  На 14.08.т.г. около 16.50 ч. на бургаския булевард «Стефан Стамболов» до бл. 50 в к-с «Зорница», поради неспазване на необходимата дистанция възниква пътен инцидент между : л.а «Ланд роувър дискавъри», с бургаска регистрация, управляван от 40 годишния С.Х. от Бургас, л.а. «Мерцедес вито», с бургаска регистрация, управляван от 33 годишния Х.Х. от Бургас и л.а. «Фиат улайс», с бургаска регистрация, управляван от 34 годишния М.А. от Бургас. От ПТП в МБАЛ Бургас е откаран водачът на л.а. «Роувър» - С.Х., който с контузия на десния крак и комоцио, без опасност за живота, е обработен в бургаската болница и освободен за домашно лечение. Причини за ПТП : неспазване на дистанцията от водачът на л.а. «Роувър», който блъска спрелия пред него л.а. «Мерцедес», а той от своя страна се удря в спрелия отпред л.а. «Фиат».  

      На 14.08.т.г. около 17.05 ч. на локалното платно на бургаската улица «Проф. Якимов» на автобусната спирка срещу магазин «Бова», поради неубедено потегляне т.а. «Мерцедес спринтер», с бургаска регистрация, управляван от 24 годишния Б.Г. от с. Рупите, общ. Петрич блъска пешеходеца - М.М., 55 годишен от Бургас, който с контузия на десния крак, без опасност за живота, е обработен в бургаската болница и освободен за домашно лечение.

      На 14.08.т.г. около 14.20 ч. в района на моста на р. Ропотамо / между с. Веселие и с. Ясна поляна/, самостоятелно катастрофира мотоциклет, с неустановена марка и регистрация, управляван от 13 годишния К.В. от Бургас. Младежът, с комоцио, без опасност за живота, е настанен за наблюдение в бургаската болница. Причините за ПТП са в процес на изясняване.






Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |