В новините
 
21.09.2004 09:42   Новината е видяна 3940 пъти
Преглед на печата
Черноморски фар - 48 апартамента дадоха от Министерството на отбраната на община Малко Търново. Те са в Звездец и са освободени от служители на бившето поделение. | С "Дни на Белгия" ще приключи Международния Артфорум в Бургас. Последнат апроява ще е в Младежкия дом и започва на 23.Септ. | В концерт с театрална музика ще учатва Стефан Вълдобрев в Бургас.

Бургас днес и утре - Бургас ще се побратими с Ялова. | БСП започва предизборна подготовка - изграден е областен предизборен щаб с оперативно ръководство. Този път социалистите сериозно са се заели отрано да се борят ефективно срещу конкуренцията в лицето на своите. | Приморско се готви за световния ден на туризма 27.09.2004 г.


В-к Дневник - интервю с Йордан Михайлов | Йордан Михайлов е роден в Бургас на 7 ноември 1953 г. Завършил е Университета за архитектура, строителство и геодезия. Работил е в системата на транспортното строителство. От 1990 г. е в частния бизнес. В момента е изпълнителен директор на “Монолит стил” АД. Дружеството приватизира мебелното предприятие “Детелина” в Бургас, което пък е наследник на ТПК “Мебел”.

"24 часа" Качват лекциите на студентите в интернет | Александра Маркарян |
Лекционните курсове, учебните програми и седмичното разписание за студентите в част от университетите ще бъдат качени в интернет. Порталът на т. нар. виртуален университет ще бъде открит официално на 17 декември в Софийския университет, съобщи доц. Румен Николов от Факултета по математика и информатика. Порталът ще препраща към сайтове поне на 15 вуза, които са съучредители на интернет университета. Сред тях са Софийският, Русенският, Стопанската академия в Свищов, Великотърновският, Транспортният, Аграрният в Пловдив, Химико-технологичният и металургичен в София, Варненският икономически. Идеята е този виртуален университет да се ползва от студентите, които ще учат дистанционно. Те ще получават име и парола за достъп до информацията. Вече е готов и даден за съгласуване проект за наредба за дистанционното обучение. В него се предвижда поне 70% от материалите да бъдат в интернет. Освен самостоятелната подготовка студентите ще имат и занятия и във вуза. Там ще са и изпитите. Аудиторните занятия ще трябва да са максимум 30%. Приетите по държавна поръчка ще плащат таксата за задочно обучение. И сега някои университети провеждат дистанционно обучение. В УНСС 10 от магистърските програми са дистанционни, част от материалите на студентите по математика и информатика в СУ също са в сайта на факултета.




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |