В новините
 
19.08.2008 15:45   Новината е видяна 3758 пъти
Футболист спря пожар преди мач

Георги Цъцъров заслужава награда за това, което направи”, категорични са съотборниците на капитана на „Странджа-Металург”. Според тях ако не е бил Цъцъров, можело е още дълго време никой да не се обади за възникналия пожар и по този начин той да обхване още къщи.

Капитанът на „Странджа-Металург” /Средец/ Георги Цъцъров предотврати пожар в село Васил Левски, намиращо се преди Карлово. Това съобщиха вчера от клубната управа на отбора, участник в Югоизточната „В” група. Футболистът, който по професия пожарникар, е забелязал няколко къщи, покосени от бурни пламъци и огън, намиращи се в края на с. Васил Левски. По това време той и колегите му са пътували с клубния автобус за Сопот, където „Странджа-Металург” по-късно е играл с местния футболен клуб „Металик”. Виждайки неприятната картина, Цъцъров мигновено е извадил мобилния си телефон и е позвънил на свои колеги, които са реагирали на секундата и тръгнали да гасят пожара. „В интерес на истината ние бързахме за мача и не сме спирали, но на връщане пожарът беше загасен, което говори само по себе си, че местната пожарна служба си е свършила работата перфектно. Момчето доказа, че освен да играе футбол на високо ниво, може да се изявява и в друго амплоа”, каза специално за „Черноморски фар” изпълнителният директор на „Странджа-Металург” /Средец/ Иван Мирчев.

 





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |