В новините
 
20.08.2008 14:14   Новината е видяна 5024 пъти
Стартира регистрацията за най-голямата конференция за софтуерни разработчици в Югоизточна Европа

DevReach 2008 ще се проведе на 13-14 октомври 2008 г. в Интер Експо Център в София

20 август 2008 г., София. Регистрацията за една от най-мащабните конференции в Югоизточна Европа за софтуерни разработчици на .Net платформа вече е отворена на www.devreach.com. Конференцията се провежда за трета поредна година и се превръща в едно от най-значимите събития за .NET общността в региона. Регистриралите се за участие в конференцията до 15 септември ще получат 20% отстъпка от цената.

Целта на конференцията е да запознае софтуерните разработчици с последните тенденции и световния опит в областта на Майкрософт технологиите. Програмата включва над 40 лекции протичащи паралелно, разпределени в 4 сесии. Сред лекторите тази година са световноизвестни имена като Ричард Кембъл от .NET Rocks, регионалните директори на Майкрософт Тим Хъкъби, Стивън Форте и Влади Чалков, сертифицираните консултанти и MVP-та (Most Valuable Professional) на Майкрософт Мигел Кастро и Лино Тадрос, главният технически евангелист на Телерик Тод Англин и други.

DevReach 2008 ще даде възможност на участниците да се запознаят с новите технологии на Майкрософт – Silverlight и Entity Framework, както и да разберат какви са най-новите тенденции в използването на WCF, WF и WPF. Софтуерните разработчици ще научат и как да повишат стабилността и ефективността на приложенията, които разработват на вече утвърдени технологии като ASP.NET, AJAX и WinForms. Лекциите свързани с тях включват и използването на добри практики в разработването на приложения, както и TDD (Test-Driven Development).

Участниците в конференцията ще имат възможността да се запознаят и с тенденциите в развитието на най-новите Microsoft технологии като Oslo и .NET Framework 4.

DevReach 2008 се очаква да привлече над 400 души, сред които софтуерни разработчици, IT консултанти и мениджъри от България и Европа. Събитието се организира от Телерик и Мартин Кулов, от кulov.net, със съдействието на Майкрософт България.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |