В новините
 
25.08.2008 08:28   Новината е видяна 1659 пъти
ВНИМАНИЕ, хулигани на пътя

 На 24.08.т.г. около 21.45 ч. на пътя Бургас - София, на около 10 км. западно от Карнобат, поради неправилно изпреварване и загуба на контрол над автомобила, самостоятелно катастрофира, блъскайки се в крайпътно дърво, лек автомобил «Опел вектра», с бургаска регистрация, управляван по първоначални данни от неправоспособния М.М., 32 годишен от с. Искра, общ. Карнобат. Автомобилът се е движел от Карнобат в посока Сливен. В следствие на удара в дървото «Опела» се е възпламенил и изгорял напълно, заедно с намиращи се в него четирима души - водачът, негов приятел и още две момичета. Четиримата са обгорели до неузнаваемост. След извършването на първоначални мероприятия за установяване на самоличностите на водача и пътниците е констатирано, че най - вероятно в л.а. «Опел» са пътували : 36 годишния Б.М. от с. Искра, 21 годишната С.С. от с. Огнен, общ. Карнобат и 16 годишната Ж.Т. от с. Огнен, общ. Карнобат. Към момента продължава извършването на повторен оглед и ваденето на две от телата от автомобила.

      На 24.08.т.г. около 10.15 ч. по пътя Царево - Малко Търново, на около 50 м. след кръстовище «Стадиона», поради движение с несъобразена скорост, самостоятелно катастрофира, преобръщайки се в крайпътната канавка, л.а. «Сеат ибиза», с бургаска регистрация, управляван от 24 годишния П.С. от Малко Търново. От ПТП е пострадал водача на автомобила, който с фрактура на черепа, без опасност за живота, е настанен за лечение в МБАЛ Бургас.

      На 24.08.т.г. около 15.00 ч. по пътя с. Билка - с. Добромир настъпва пътен инцидентмежду : л.а. «Пежо 206», с варненска регистрация, управляван от 47 годишния Р.В. от Варна, л.а. «Фолксваген голф», с ресунска регистрация, управляван от 42 годишния М.М. от Шумен и каруца с кон, управлявана от 63 годишния Д.Ю. от с. Билка, общ. Руен. В следствие на ПТП е пострадал водача на каруцата, който с контузни рани по главата, без опасност за живота, е настанен за лечени ев бургаската блоница. Причините за ПТП са в процес на изясняване. 


Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерияАрхив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
Мебели Бургас | namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |