В новините
 
25.08.2008 08:41   Новината е видяна 3538 пъти
Емел Етем ще участва в съвещание на Координационния съвет на Морския аварийно-спасителен отряд

Вицепремиерът и министър на извънредните ситуации Емел Етем ще вземе участие в работно съвещание на Ръководството и Координационния съвет на Морския аварийно-спасителен отряд в Бургас, съобщиха от пресцентъра на Министерство на извънредните ситуации, предаде Агенция "Фокус". От 10:30 часа в сградата на Областната администрация в Бургас, Ружди Хасан, заместник-областен управител ще открие работната среща. Министър Емел Етем ще запознае присъстващите с предстоящото изграждане на Националната система за ранно предупреждение и оповестяване на органите на изпълнителната власт и населението при бедствия и аварии, както и с етапа на изграждане на Националната система за спешни повиквания с единен европейски номер 112 в България.
Ръководители на ведомства, фирми и поделения от състава на Морския аварийно-спасителен отряд ще обсъдят проблемите свързани с планирането и наличните специализирани технически средства за посрещане, преодоляване и ликвидиране на нефтени разливи и замърсявания в Черно море. Ще бъдат разгледани и въпроси свързани с готовността ни за реагиране при възникване и на други инциденти и аварии с плавателни съдове.

http://www.factor-bs.com/news-4869.html





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |