В новините
 
26.08.2008 07:44   Новината е видяна 3871 пъти
Технофеновете опустошиха и залива Вромос

В събота бяха останали около десет камиона с френска регистрация, а технофеновете се приготвяха да отпътуват за Истанбул


Технофеновете, които опустошиха брега край Варвара и оставиха десетки килограми боклуци след себе си, нападнаха и залива Вромос до Черноморец в края на миналата седмица. Организираните чехи, англичани, французи и белгийци окупираха все още девствения бряг до Атия.
“Над 50 големи камиона и близо 200 кучета заварих в четвъртък на Вромос. Гледката беше потресаваща. Наложи се да се обърна за съдействието на полицията”, съобще кметът на Черноморец Добри Добрев.
Той разказа как техноманиаците създали абсурдна суматоха на бензиностанцията “ЛУКойл” до входа на Черноморец. Те изразходили цялото количество вода за пълнене на резервоарите на чистачките. Стълпотворението от камиони и стотици младежи с обръснати глави изплашило служителите на бензиностанцията.
Още от петък общината организирала извозването на боклуците, оставени от технопочитателите. В събота обаче екипът на вестника ни завари десетина останали камиони с френска регистрация. Младежите коментираха, че се приготвят да отпътуват за Истанбул.

http://factor-bs.com/news-4888.html





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |