В новините
 
26.08.2008 07:59   Новината е видяна 4077 пъти
Генералният инспектор на Бундесвера генерал Волфганг Шнайдерхан пристига в България

Генералният инспектор на Бундесвера генерал Волфганг Шнайдерхан пристига на тридневно официално посещение в нашата страна по покана на началника на Генералния щаб на Българската армия генерал Златан Стойков. По време на разговорите ще бъдат обсъдени трансформацията на въоръжените сили на двете страни, участието в операции на НАТО и Европейския съюз, както и опитът на Бундесвера в обучението на сержантския корпус.

В рамките на посещението генерал Шнайдерхан ще бъде приет от президента на Република България и върховен главнокомандващ въоръжените сили Георги Първанов, от министъра на отбраната Николай Цонев и ще се срещне с командващия Военноморските сили вицеадмирал Минко Кавалджиев.

Колеги, официалното посрещане на германската военна делегация с пълен военен церемониал ще започне в 14.45 ч. на 26 август 2008 г. пред Паметника на незнайния войн.

Началникът на Генералния щаб на Българската армия генерал Златан Стойков и генералният инспектор на Бундесвера генерал Волфганг Шнайдерхан ще направят изявления за журналисти в 16.30 ч. същия ден в сградата на Генералния щаб на Българската армия ("Тотлебен" № 34).

Напомняме ви, че в сградата на ГЩ на БА ще бъдат допускани постоянно акредитираните журналисти, след представяне на лична и журналистическа карта.

Допълнителна информация:

Правителствена информационна служба
Тел.: (+359 2) 940 27 70
Факс: (+359 2) 980 20 56
Е-mail: GIS@government.bg





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |