В новините
 
29.08.2008 12:11   Новината е видяна 4800 пъти
ПЛОВДИВСКА СЕДМИЦА НА МОДАТА, 07-13 октомври 2008

Националната камара за мода на Република България има удоволствието да потвърди датите за предстоящото 10-то издание на Седмица на модата в Пловдив, които са 07-13 октомври 2008 и Ви информира за партньорството и подкрепа на Община Пловдив и Международен Панаир Пловдив АД. Събитието е с международен характер и е в чест на 100-годишнината от обявяване Независимостта на Република България. Националната програма за юбилея е под патронажа на Президента на Република България с Национален Инициативен Комитет, председателстван от Министър-Председателя.

Plovdiv Fashion Week се провежда за 10-ти път и 1-ви по европейски стандарт. Ще представи най-добрите таланти на българския моден дизайн в областта на прет-а-порте, конфекция, бельо, трикотаж, детска и спортно-елегантна младежка, дамска и мъжка мода за сезон пролет/лято 2009, аксесоари и стайлинг пред световна публика, медии и модни купувачи. За първи път българските дизайнери ще могат да участват в лансиране на световни модни тенденции с излъчвания в световния моден календар, fashion.tv, както и да получат лицензиране на колекцията си и защита на интелектуална собственост съгласно закона за авторско право.

Самостоятелни модни дефилета за всеки дизайнер или модна къща, изявили желание за показване на колекция от минимум 25 модела и изложбен шоу рум ще изпълват програмата на седмицата за готово облекло. Един от дните е посветен на „Свежата мода/Fresh Fashion” за нови имена и марки и млади дизайнери. Тематично в отделни дни ще бъдат представени и колекциите за бельо, за детска и спортно-елегантна младежка мода, за трикотаж. Петият ден е мъжко прет-а-порте, а последните два са дамско прет-а-порте. Съпътстващите прояви са партита, художествени изложби, уоркшопове, артистични презентации и семинари. В събитията освен членове на Националната камара за мода свободно могат да се включат в дефилетата и други български и европейски дизайнери, модни къщи и творци като участници и гости.

Локациите, предвидени за провеждане са: закрита площ – палата Международен Панаир Пловдив АД, градски галерии и клубове. В календара на събитието могат да бъдат включени дизайнери и модни къщи, които желаят да покажат своите колекции на собствени площи в т.нар. „частни партита”, частни резиденцииили ангажирани от тях места в град Пловдив.

Времето за представяне в модно дефиле е от 07-ми до 13 октомври 2008 в следните часове по избор: 13.00:14.00ч., 14.00:15.00ч., 15.00:16.00ч., 16.00:17.00ч., 17.00:18.00ч., 18.00:19.00ч. и 19.00:20.00ч. Времето за показване в изложбен шоу рум е в дните от четвъртък 09-ти, вкл. до неделя 12.10.2008, целодневно. Резервациите се осъществяват в писмен вид по реда на постъпване и в зависимост от наличие на персонален час за „частни партита” с краен срок за членове на камарата 31 август, за гост-дизайнери и модни къщи 07 септември 2008. Всички следващи регистрации за участие след тези дати ще бъдат с надценка +25% от стойността на всеки 10 дни и часово разпределени по преценка на организаторите.

Модният календар се обявява на 07. септември 2008г. - един месец преди началото на събитието!
Регистрирайте се сега! Запазете най-доброто време и място за Вашата модна презентация!

Вие определяте и съгласувате списъка за покани към специалисти, медии, търговци, официални гости, клиенти, купувачи и разпространители! Он-лайн предхождащият и последващ дневник на дефилета и изложение с информация за представящите се дизайнери и модни къщи с интервюта, тв репортажи и персонални фотогалерии ще може да откриете на www.plovdivfashionweek.eu след обявяване календара на събитието. Получавате засилена 6-месечна ПР кампания за модните идеи и тенденции, които засвидетелствате и 3-месечна за сезонна актуалност чрез медийни партньори, списание Fashion Week, BG Book fashion и още много за национална и международна презентация на вашите идеи и марки.

За участие на дизайнери и модни къщи: info@plovdivfashionweek.eu За членство в НКМБ: office@camaramoda.bg
За медийни акредитации: press@plovdivfashionweek.eu За търговци, маркетинг, реклама и покани: sales@plovdivfashionweek.eu
Секретариат за информация и контакти: Тел. 032 62 09 29,факс 032 63 22 71,Mtel:088 535 30 65,Globul:0898 455 788,Vivatel:0878 98 41 31.

С уважение:  Организационен комитет към Националната камара за мода на България
http://www.camaramoda.bg; http://www.sofiafashionweek.eu; http://www.fashionweek.bg

 





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |