В новините
 
02.09.2008 16:23   Новината е видяна 3950 пъти
Президентът Георги Първанов, председателят на Народното събрание Георги Пирински и премиерът Сергей Станишев обсъдиха актуални въпроси от политическия календар на страната

Президентът Георги Първанов, председателят на Народното събрание Георги Пирински и премиерът Сергей Станишев  проведоха днес следобед среща, на която обсъдиха широк кръг въпроси от актуалния дневен ред на страната.

По време на продължилия два часа разговор бяха разгледани взетите от правителството и компетентните органи мерки по последния доклад на Европейската комисия и тяхната ефективност.

Коментирана бе социално-икономическата среда и решенията, които  предстои да бъдат взети в тази сфера в контекста на подготовката на бюджета за следващата година и политиката по използване на излишъка за 2008 година.

Обсъдени бяха състоянието на някои приоритетни законопроекти, свързани с реформирането на политическия модел и своевременното приемане на законите в изборното законодателство.

Разменени бяха мнения по приключилото вчера в Брюксел извънредно заседание на Европейския съвет.

Президентът на Републиката, председателят на Народното събрание и министър-председателят решиха съвместно да участват в тържествата на 6 септември в Пловдив и на 22 септември във Велико Търново по повод честването на Деня на Съединението и на 100-годишнината от обявяването на независимостта на България.

Народно събрание на Република България,





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |