В новините
 
04.09.2008 08:00   Новината е видяна 3938 пъти
Първи на Балканите Панаирът слага рекламни екрани с площ 34 кв. метра

За първи път изложителите на Есенния панаир ще могат да излъчват свои рекламни клипове и мултимедийни презентации на видеоекрани, направени по ултрамодерната  LED-технология. Те ще са 3, всеки с площ 34 кв. метра. Това прави проекта първи по рода си на Балканския полуостров, защото досега никъде в региона не са монтирани LED-дисплеи с такава големина, обясниха от фирмата, която ще достави съоръженията.

Те ще бъдат разположени на централния вход на Международен панаир Пловдив и на палата 10 с видимост от бул. «Цар Борис ІІІ Обединител»,  а също и на палата 6.  Ще се управляват със специална компютърна програма, която позволява  не само индивидуално, а и синхронно излъчване от трите точки  по «огромните телевизори», както специалистите наричат светодиодните дисплеи. Те се определят като най-горещата рекламна медия на третото хилядолетие.

«Електронните билбордове» осигуряват възпроизвеждане на  всякакви изображения - снимки, видео, текст, презентации, графика, анимация, таблици, диаграми, както и на  телевизионни предавания в реално време, с изключително качество дори при пряка слънчева светлина. 

35 милиарда цвята включва палитрата на LED-дисплеите. Яркостта се регулира автоматично според осветеността на околната среда.

Системата има качествата на телевизията,  действа през деня и през нощта.  Един огромен, пълноцветен, бляскав видео екран, постоянно променящ своята визия и послания, предоставяйки живи и запомнящи се образи и клипове, не може да бъде пропуснат, защото сам по себе си е атракция – така експерти обясняват ефекта от  новата технология, разработена от три германски  компании. 

С  трите LED-екрана Международен панаир Пловдив предоставя на изложителите възможност да презентират своите компании и продукти по най-модерния и ефективен начин.  Очаква се интересът към новата услуга да бъде много голям по време на  64-ия Международен технически панаир, който ще се проведе от 29 септември до 4 октомври.

 





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |